ett matinlägg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett urval av den maten vi har ätit. Första veckan kunde det vara så illa att vi bara åt vitt bröd och drack vatten till middag, eller åt enbart spaghetti, men nu har var vi uppgraderat oss lite som tur är. Dels har vi provat oss fram lite på hotellet, hissat och dissat vissa saker, klar favorit är i alla fall pizza Margarita eller grillade grönsaker med kycklingspett(eller kött med svampsås för Hannas del). Sedan dricker vi såklart Fanta ananas eller apelsinjuice och macciato.

 

Hemma är vår absoluta favorit rotgrönsaker i ugn, det är alltså potatis, morötter och rödbetor som fått stå någon timma i ugnen. På andra plats kommer pannkakor(inte på bild), dock är det lite omständigt då mjölken först måste kokas, men men. Måste även tillägga att vi nu fått tag på kött, samt provat lite på hotellet, så nu har vi ätit kött kanske tio gånger sen vi kom hit, vi gör framsteg!

 

Till frukost äter vi oftast gröt och stekt ägg och till kvällsmat brukar det bli macka med avokado.

 

Så mycket etiopiskt är det kanske inte över vår mat, men vi är faktiskt lite kräsna av oss båda två, så får vi välja gör vi såklart gärna maten så svensk som möjligt... Dock gillar vi det etiopiska köttet som serveras över en liten eld(med bröd till eftersom vi inte gillar ”injera”) och som man såklart äter med händerna!

 

//Hanna

 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0