BESÖK FRÅN SVERIGE!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
dessa bilder och i följande bilder från våra besök är tagna utav mig, Hanna, Simon och Torvald
 
 

Efter några förväntansfulla dagar i Addis med sol och bad så satt vi tillslut på flygplatsen och väntade mitt i natten. Äntligen var det dags för vårt första Sverigebesök att anlända, och Hannas pappa, som var en av dem, hade ingen aning om att vi var där och väntade på honom, inte ens att vi var i Addis. Vi satt länge och väntade och kollade upp mot dörrarna, som barn på julafton. Så TILLSLUT såg vi en skara vita människor vi kände igen. Den bestod av vår handledare Jonny Bjuremo och hans son Simon, ett danskt par som skulle bo hos oss i Asella, Erik J Andersson(missionsledare för ELM) samt Hannas pappa Torvald(som hade med sig lite presenter och liknande från Sverige, tack!).

 

I och med att de kom mitt i natten åkte vi hem och sov några timmar för att nästa dag lära känna varandra lite, göra ett besök på skolan i Addis, besöka en ortodox kyrka samt avsluta dagen med ett besök på en kinarestaurang. Och tänk att vi kunde prata svenska heela kvällen med några andra än oss själva!

 

Dagen efter deltog vi en stund i ett möte med alla de ledande i Addis, vi besökte skolan igen och Afrikas största marknad samt var hembjudna till ett svenska missionärspar på kvällen.

 

//Hanna

 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0